Meble do gastronomii, jakie wybrać?

#2017-02-17 04:36:25 

commandor

Użytkownik

Posty: 57

Skąd: Spychowice

Wiek: 32

Witam serdecznie, planuje kupic meble do lokalu gastronomicznego. Jest to maly pub, w którym przygotowywane beda tzw „szybkie dania”, typu frytki, kebab, zapiekanki. Frytownice juz mam, ale to wlasciwie jedna rzecz jaką posiadam. Powinienem jeszcze zakupic lodówki, szafy chlodnicze, lade chlodnicza, kuwety i wiele innych rzeczy, ktore zapewne wyjda „w praniu”. Tutaj pojawia się moje pytanie – lepiej zainwestowac w sprzet nowy, czy uzywany tez mozna wziac pod uwage?? Cena takiego wyposazenia jest stosunkowo wysoka, wiec jęsli uzywany sprzet moze dobrze dzialac, to moze nie warto przeplacac? Czy ktos z was ma doswiadczenie w tym temacie i moze doradzic? Z gory dziekuje za wasze odpowiedzi.
#2017-02-17 05:09:40 

Jasnie_Wielmozny

Użytkownik

Posty: 84

Skąd: Raciborz

Wiek: 23

Uzywany, nie warto przeplacac
#2017-02-17 06:03:19 

terror9

Użytkownik

Posty: 59

Skąd: Siczki

Wiek: 21

Ja jednak stawiam na meble nowe. Jesli masz srodki, to nie warto oszczedzac na sprzecie, z czasem to docenisz. Uzywany sprzet to zawsze uzywany, nigdy nie wiesz, jak byl uzytkowany, czy nie ma jakichs wad itp..
#2017-02-17 07:46:56 

immolated

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Polska

Wiek: 15

Ja rowniez polecam kupic meble nowe i to koniecznie ze stali nierdzewnej . Ze wzgledu na intensywnoc zyzywania i jednak dosyc specyficzne zastosowanie stal nierdzewna jest wrecz niezbedna. Poza tym meble nierdzewne bardzo latwo sie czysci i dlugo ladnie wygladaja... A dodatkowo bakterie na niej nie rozwijaja sie tak szybko. Wejdz sobie na strone https://probox.pl/kategoria-produktu/4/meble-nierdzewne - tuttaj jest bardzo duzy wybor mebli, ktore powinny cie zainteresowac ;) pozdrawiam
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015