commandor
Użytkownik
Posty: 57
Skąd: Spychowice
Wiek: 32
Witam serdecznie, planuje kupic meble do lokalu gastronomicznego. Jest to maly pub, w którym przygotowywane beda tzw „szybkie dania”, typu frytki, kebab, zapiekanki. Frytownice juz mam, ale to wlasciwie jedna rzecz jaką posiadam. Powinienem jeszcze zakupic lodówki, szafy chlodnicze, lade chlodnicza, kuwety i wiele innych rzeczy, ktore zapewne wyjda „w praniu”. Tutaj pojawia się moje pytanie – lepiej zainwestowac w sprzet nowy, czy uzywany tez mozna wziac pod uwage?? Cena takiego wyposazenia jest stosunkowo wysoka, wiec jęsli uzywany sprzet moze dobrze dzialac, to moze nie warto przeplacac? Czy ktos z was ma doswiadczenie w tym temacie i moze doradzic? Z gory dziekuje za wasze odpowiedzi.